Tilbud / Forespørgsel

Slagelse Tømreren

Tilbud  / Forespørgsel Kontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.


Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.


Du er også altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål eller brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med en opgave eller et projekt.


Har du brug for priser eller specifikation på materialer mv. så kontakt os gerne, og vi vil hurtigt muligt vende tilbage herom.


 
 
 
 
 

VIGTIGT OM TILBUD OG FORESPØRGSEL


En klar og præcis skriftlig aftale med Slagelse Tømreren om et givent projekt er med til at formindske evt. misforståelser, og at forløbet forløber optimalt. En klar skriftlig aftale gør at begge parter er enige om, hvilket arbejde der skal udføres, hvornår det skal udføres, og ikke mindst hvad prisen er.


Når der er lavet en god, præcis og skriftlig aftale, inden byggeriet går i gang, kan mange bekymringer og ærgrelser undgås. Det er ofte uklarheder eller misforståelser mellem parterne, der giver besvær i løbet af et byggeprojekt.


Mundtlige aftaler er også juridisk bindende, men det er kunden der skal bevise, hvad derer blevet sagt og aftalt, hvilket i praksis er nærmest umuligt, dersom begge parter i en sag hvor der opstår uklarheder, næsten altid har sin version og sin opfattelse af hvad der er sagt og aftalt.


Bruger du e-mails som kommunikationsform, udgør det også en bindende aftale, men det er vigtigt, at afsender af e-mailen også modta-ger en bekræftelse på modtagelsen.

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kontakt

  Slagelse Tømreren ApS

  Lille Egedevej 50, Lille Egede

         4220 Korsør

 +45 5030 4482

 kim@stap.dk

Følg os på

Bankoplysninger

Jyske Bank

Algade 24 – 4000 Roskilde


Registreringsnummer:  5065

Kontonummer:              0001503794


Husk altid i forbindelse med indbetaling til vor konto, at indbetalingen er anført med fakturanummer og navn.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Godkend