Tilbud / Forespørgsel

Tilbud  / Forespørgsel 

Kim JensenKontakt os meget gerne for et gratis og helt uforpligtende tilbud for en opgave eller projekt, som du gerne vil have udført.


Forsøg at være meget specifik, og beskriv dine opgave så deltaljet som muligt, således vi har de bedste forudsætninger for at beregne et tilbud.


Du er også altid velkommen til helt uforpligtende at kontakte os, hvis du måtte have spørgsmål eller brug for hjælp eller vejledning i forbindelse med en opgave eller et projekt.


Har du brug for priser eller specifikation på materialer mv. så kontakt os gerne, og vi vil hurtigt muligt vende tilbage herom.


 
 
 
 
 

VIGTIGT OM TILBUD OG FORESPØRGSEL


En klar og præcis skriftlig aftale med Slagelse Tømreren om et givent projekt er med til at formindske evt. misforståelser, og at forløbet forløber optimalt. En klar skriftlig aftale gør, at begge parter er enige om, hvilket arbejde der skal udføres, hvornår det skal udføres, og ikke mindst hvad prisen er.


Når der er lavet en god, præcis og skriftlig aftale, inden byggeriet går i gang, kan mange bekymringer og ærgrelser undgås. Det er ofte uklarheder eller misforståelser mellem parterne, der giver besvær i løbet af et byggeprojekt.


Mundtlige aftaler er også juridisk bindende, og det er kunden, der skal bevise, hvad der er blevet sagt og aftalt, hvilket i praksis er nærmest umuligt, dersom begge parter i en sag hvor der opstår uklarheder, næsten altid har sin version og sin opfattelse af hvad der er sagt og aftalt. 


Derfor bør man anvende e-mails som kommunikationsform, som kan udgøre den bindende aftale for begge partner. Det er også vigtigt, at afsender af e-mailen, også modtater en bekræftelse på modtagelsen.