Carporte

Carport

Er du træt af at skulle skrabe sne og frost af bilruden, eller ikke have cykler mv. i tørvejr, så er en carport måske løsningen.

 

Slagelse Tømreren tilbyder løsninger, hvor carporten indtænkes i en helhed med hus og have, så det arkitektoniske udtryk forbliver smukt og helstøbt.

En mindre tilbygning kan sikre, at du også får plads til brænde, værktøj og havemøbler.

 

Vi hjælper dig gerne med at finde den rigtige løsning, der passer netop til dit hus. Det kan f.eks. være den rigtige løsning, at bygge en carport som skiller sig markant ud fra huset med sin helt egen form og materialer. Det kan være moderne materialer som stål og glas som modspil til et ældre hus.

 

Vi sørger også for, at tilbygningen sker i overensstemmelse med de gældende regler, for selv om det blot er en enkel carport, er der ofte flere reglementer, der skal over-holdes.

 

Ønsker du nyt redskabsskur ved opførsel af carporten?

At få opført et redskabsskur sammen med en ny carport er sjældent noget, man fortryder. Det er dejligt at få plads til alt det, der fylder andre steder, f.eks. bilens vinter-

/sommerdæk, cykler, haveredskaber osv.

 

Et redskabsskur kan være alt fra ganske få kvadratmeter til et større redskabsskur der også kan have plads til havemøbler, trampoliner, kummefryser med mere.