Hegn & Plankeværk

Slagelse Tømreren

Hegn & Plankeværk

Et hegn er ofte husets ansigt udadtil


Et fast hegn har den ønskede højde og tæthed med det samme i modsætning til et levende hegn - til gengæld kræver det mere vedligeholdelse.


Inden du køber et fast hegn, såsom et raftehegn, et træhegn eller stakit, bør du overveje, om det er den rigtige løsning til din grund, eller om du med fordel kan vælge en anden form for indhegning, f.eks. en hæk eller en anden form for levende hegn. De faste hegnstyper har sine fordele, men de kræver vedligeholdelse.


En højde på 180 cm er passende og hindrer indkig. Ifølge hegnsloven må et plankeværk sat i fælleshegn ikke overstige 2 meter uden naboens samtykke. Vælger du at sætte et plankeværk som ”eget hegn” – altså et hegn, som ikke står i skellet, men ved siden af dit og naboens fælleshegn, må plankeværket ikke være højere end 1,8 meter + afstanden til skel. Det vil sige, at du må have et plankeværk, der er 2,2 meter højt, hvis du placerer det 40 cm fra skel.


Er du i tvivl om, hvor højt du må bygge, er det en god idé at undersøge nærmere, hvad der står i hegnsloven.Fagmanden

Hvis du ikke selv har mod eller tid til at undersøge markedet, er du altid velkommen til at kontakte Slagelse Tømreren. Med en fagmand tilknyttet er du helt sikker på, at alle muligheder bliver gennemgået og at intet overlades til tilfældigheder. Du er derfor sikret at ende op med en langtidsholdbar løsning, der lever helt op til dine forventninger og drømme.


Slagelse Tømreren har gennem årene bygget mange flotte hegn, og vi rådgiver dig altid grundigt, således du ender med den helt rigtige løsning.
© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kontakt

  Slagelse Tømreren ApS

  Lille Egedevej 50, Lille Egede

         4220 Korsør

 +45 5030 4482

 kim@stap.dk

Følg os på

Bankoplysninger

Jyske Bank

Algade 24 – 4000 Roskilde


Registreringsnummer:  5065

Kontonummer:              0001503794


Husk altid i forbindelse med indbetaling til vor konto, at indbetalingen er anført med fakturanummer og navn.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Godkend