Køkken

Køkkener

Vi opsætter alle typer køkkener uanset mærke og størrelse


Skal du have nyt køkken?

Man siger, at køkkenet ofte betegnet som hjemmets hjerte, og det er med god grund. Det er her, vi samles, når dagen starter, når den slutter, og når dagens måltider skal tilberedes og indtages. Et køkken er både et socialt samlingssted, men også et værksted, hvor man snitter, steger og koger.


Det vigtige valg

Når du skal finde dit drømmekøkken, er der en række valg, der skal træffes. Først og fremmest skal du gøre dig klart, hvilken stil du ønsker.

Skal det være et minimalistisk køkken med rene linjer, eller er du mere til det rustikke landkøkken, eller måske ønsker du spræl på farverne? Ønsker du skabe, skuffer over- eller underskabe? Det handler i høj grad om at finde sine egne køkkenvaner, og gøre op med sig selv, hvilket køkken der skaber de bedste rammer for disse.


Har du brug for råd og vejledning i forbindelse med valg af dit nye køkken, vil Slagelse Tømrerne gerne rådgive og assisterer dig hermed.


Skal du have sat et køkken op, som du har købt?

Har du valgt eller købt dit drømmekøkken, så monterer og opsætter Slagelse Tømreren dit nye køkken op for dig.


Vi opsætter køkkener, garderober og badeværelses skabe, også hvis I selv har købt materialerne, og søger en professionel montør. Vi har opsat køkkener fra Multiform , Designa, Kvik, IKEA, HTH og flere andre.


Kontakt os

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har brug for yderligere informationer eller rådgivning, inden du vælger dit køkken - vi stiller gerne vores ekspertise til rådighed, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.