Om- og tilbygninger

Slagelse Tømreren

Om- og tilbygninger

Hos Slagelse Tømreren har vi stor erfaring inden for såvel tilbygning som ombygning og kan derfor stå for både byggeriet, tegningerne og papirarbejdet – naturligvis i tæt dialog med jer under hele projektet og med udgangspunkt i jeres behov.


Der er mange spørgsmål, der melder sig, når man skal i gang med en tilbygning eller om-bygning, og der skal træffes rigtig mange valg og beslutninger, som f.eks. hvordan skal det se ud, materialevalg, farve, og økonomi mv.


I er altid meget velkomne til at kontakte os for en uforpligtende samtale omkring de mange mulighederne, der vil være i forbindelse med en om- eller tilbygning.

Vi kan kontaktes via vores kontaktformular  >> HER


Tilbygning

Hvad enten i påtænker en tilbygning til villaen, sommerhuset, en ny udestue, garage eller noget helt andet, kan vi garantere jer en kvalitetsløsning.

En tilbygning kan oftest være en bedre idé end nybyggeri. Hvis du overvejer en tilbygning så er det vigtigt, at man har tænkt over størrelsen, formen og arkitekturen, hvorfor man bør indtænke de eksisterende omgivelser og huset som udgangspunkt i tilbygningen – da det er vigtigt, at huset efter tilbygningen fremstå som en harmonisk helhed.


Ombygning

Ombygninger er også andet end bare køkkener. Det kan f.eks. være et nyt soveværelse, entre, badeværelse eller et arbejdsværelse. Ønsker i indbyggede skabe i jeres nye rum, så kan vi bygge komplette skabe – vi kan nemlig andet end bare tømrerarbejde.


© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kontakt

  Slagelse Tømreren ApS

  Lille Egedevej 50, Lille Egede

         4220 Korsør

 +45 5030 4482

 kim@stap.dk

Følg os på

Bankoplysninger

Jyske Bank

Algade 24 – 4000 Roskilde


Registreringsnummer:  5065

Kontonummer:              0001503794


Husk altid i forbindelse med indbetaling til vor konto, at indbetalingen er anført med fakturanummer og navn.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Godkend