Udestuer

Slagelse Tømreren

Udestuer

Overvejer du at bygge en ny udestue, der giver dig ekstra plads i huset, men som også giver en forbindelse til haven der adskiller sig fra huset?


En udestue forlænger udesæsonen og er derfor som skabt til den lunefulde danske sommer. Med en udestue kan du få naturen helt ind, men samtidig sidde i læ for kølige og våde juli aftner.


Opvarmet eller uopvarmet?

En opvarmet udestue er mere anvendelig end en uopvarmet. Samtidig slipper du for problemerne med fugt og kondens, der kan give skimmelsvamp - især hvis udestuen ikke er tilstrækkeligt ventileret.


En opvarmet udestue betragtes som en tilbygning og skal derfor opfylde bygningsreglementets krav til beboelse, fx isolering og tæthed. Det kan betyde, at vinduesarealet skal reduceres eller at der skal kompenseres andre steder i huset i form af efterisolering.


Husk altid at det altid kræver en byggetilladelse at opføre en udestue – uanset om den er opvarmet eller uopvarmet.


Slagelse Tømreren giver tryghed

Uanset, om du vælger en udestue der er færdig fra fabrikken, eller om du får den specialfremstillet, er det en god idé at få en Slagelse Tømrerne til at opsæt-te eller bygge udestuen. Det kan være en vanskelig opgave at få udestuen integreret ordentligt og forsvarligt med huset. Ved at hyre Slagelse Tømreren til arbejdet, sikrer du, at udestuen opsættes korrekt.

© Copyright 2018. Alle rettigheder forbeholdes.

Kontakt

  Slagelse Tømreren ApS

  Lille Egedevej 50, Lille Egede

         4220 Korsør

 +45 5030 4482

 kim@stap.dk

Følg os på

Bankoplysninger

Jyske Bank

Algade 24 – 4000 Roskilde


Registreringsnummer:  5065

Kontonummer:              0001503794


Husk altid i forbindelse med indbetaling til vor konto, at indbetalingen er anført med fakturanummer og navn.

Dette websted bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge dette websted accepterer du vores brug af cookies.

Godkend