Udestuer

Udestuer

Udestuer

Overvejer du at bygge en ny udestue, der giver dig ekstra plads i huset, men som også giver en forbindelse til haven der adskiller sig fra huset?


En udestue forlænger udesæsonen og er derfor som skabt til den lunefulde danske sommer. Med en udestue kan du få naturen helt ind, men samtidig sidde i læ for kølige og våde juli aftner.


Opvarmet eller uopvarmet?

En opvarmet udestue er mere anvendelig end en uopvarmet. Samtidig slipper du for problemerne med fugt og kondens, der kan give skimmelsvamp - især hvis udestuen ikke er tilstrækkeligt ventileret.


En opvarmet udestue betragtes som en tilbygning og skal derfor opfylde bygningsreglementets krav til beboelse, fx isolering og tæthed. Det kan betyde, at vinduesarealet skal reduceres eller at der skal kompenseres andre steder i huset i form af efterisolering.


Husk altid at det altid kræver en byggetilladelse at opføre en udestue – uanset om den er opvarmet eller uopvarmet.


Slagelse Tømreren giver tryghed

Uanset, om du vælger en udestue der er færdig fra fabrikken, eller om du får den specialfremstillet, er det en god idé at få en Slagelse Tømrerne til at opsæt-te eller bygge udestuen. Det kan være en vanskelig opgave at få udestuen integreret ordentligt og forsvarligt med huset. Ved at hyre Slagelse Tømreren til arbejdet, sikrer du, at udestuen opsættes korrekt.